Copenhagen Wrestling Cup 2008

Postet av Moss Atletklubb den 13. Mai 2008

Det ble 2 plass til Cecilie og en fin 3 plass til David..Noen av de ivrigste bryterne fra Moss Atletklubb klarte ikke å avslutte sesongen riktig enda.

David

Cecilie

Bilder              Resultater     Moss Dagblad         Moss Avis

Vi reiste nedover på fredag for og stille opp i Copenhagen Wrestling Cup. Følgende bryterne var med i helgen: David Zaipaev pusling 29kg, Marius Male pusling 35kg, Filip Pinto pusling 26kg, Daniel Pinto dreng 32kg, Asbjørn Utne dreng 35kg, Mathias Male dreng 38kg, Petter Ekroll dreng 42kg, Hans Martin Male dreng 47kg og Cecilie Langseth piger 34kg.I årets Copenhagen Wrestling Cup så stilte det ca 350 brytere fra 6 land.Det var Cecilie Langseth og David Zaipaev som hevdet seg best fra Moss Atletklubb denne gangen med henholdsvis sølv og bronsemedalje.David hadde totalt 15 i sin vekt, der han imponerte stort og vant sin 4 manns store pulje, og han var dermed klar for semifinale. I semifinalen møtte han en danske som han vant 10-2 i første periode. I andre periode ble David litt for ivrig og ble lagt på fall. Han var da klar for bronse finalen, der brøt han sikkert og vant over svensken på fall i første periode.Cecilie hadde denne gangen kun 2 andre brytere i sin vekt. I sin første kamp møtte hun en Svensk jente hun ikke hadde tapt for før, men denne gangen ble Cecilie med på et leit hodefall hun ikke klarte og komme seg ut av. I sin neste kamp møtte hun en dansk jente som Cecilie la på fall i første periode og dermed en fin sølvmedalje til Cecilie.

Resten av guttene fra Moss gjorde en bra innsats, men nådde ikke helt opp.

David og Marius var ikke tilstede da dette bildet ble tatt.