Moss AK ble beste klubb i BN-Brottningen 08

Postet av Moss Atletklubb den 14. Sep 2008

Moss Atletsklubb stilte med 12 brytere til sesongsstart i BN-Brottningen i Uddevalla i helgen.Det var 12 klubber fra Norge og Sverige med ca 80 innveide brytere og det ble utkjempet 108 kamper.

Moss Dagblad

Resultatliste     Bilder

Mossingene var hele 34 ganger utpå matta der vi til slutt ble kåret til beste klubb.I knatter stilte Moss Atletklubb med følgende brytere, David Zaipaev 32 kg, Simon Pinto 35 kg, Jørgen Cindahl Sæves 35 kg, Sivert Utne 38 kg, Marius Male 38 kg og Mathias Male 42 kg.David fikk havnet på en fin 2 plass etter 3 seire og 1 tap. Simon Pinto havnet til slutt på en fin 3 plass, Jørgen havnet til slutt på en fin 2 plass, Sivert og Marius ble til slutt uplassert etter bra bryting og Mathias fikk 3 plass.I Pojk stilte Moss Atletklubb med Daniel Pinto og Asbjørn Utne i 35 kg, Petter Eckroll og Tobias Bekk Johansen i 42 kg og Hans Martin Male i 53 kg.I Daniel og Asbjørn sin vekt var det 5 brytere der alle møtte alle. I siste kamp var det Asbjørn og Daniel som skulle bryte. Asbjørn hadde da vunnet 3 kamper, mens Daniel hadde 2 seire og 1 tap. Daniel vant til slutt en knepen seier over Asbjørn. Asbjørn vant sin vekt og Daniel fikk 2 plass etter innbyrdes oppgjør i klassen.I Petter og Tobias sin vekt var det også 5 brytere der alle møtte alle. Tobias og Petter viste fin bryting og havnet til slutt på en fin 2 plass til Tobias og fin 3 plass til Petter.Hans Martin ble til slutt nr 3 etter 1 seier og 2 tap.Cecilie Langseth som veide inn i flickor äldre 37 kg måtte opp en vektklasse for og få kamp. Hun fikk 2 kamper, der hun vant begge og 1 plass til Cecilie.