Asbjørn og Tobias vant i Fredrikstad Games

Postet av Moss Atletklubb den 28. Sep 2008

1 plass til Asbjørn og Tobias og en fin 4 plass til Hans Martin.

Kråkerøy bryteklubb arrangerte Fredrikstad Games i helgen og vi stilte med tre brytere til konkurransen.

Asbjørn Utne stilte i gutt 15 år , 35 kg, og vant alle sine tre kamper. Først ble det seier mot Per A . Kure frå National, deretter mot Bjørnar Pedersen også han frå National. I finalen ble det seier på fall mot Kolbotn bryteren Mikael Frøvik etter flere meget fine grep.
Tobias Bekk Johansen fikk også første plass, her var det to inveide i vekta gutt 15, 42 kg. Tobias vant kampen på fall i andre omgang, etter også vunnet på poeng i første omgang mot Håvard Pedersen fra National.
Hans Martin Male tapte sine tre kamper i gutt 15, 53 kg, men greide å få inn poeng mot veldig bra motstandere. Så det ble godkjent innsats tross tap.

Dette var en bra gjennom kjøring for gutta da vi reiser til Krakow på treningsleier og stevne til uken.

Asbjørn

Asbjørn, Hans Martin og Tobias