Bryteskole-knøttestevne i Fredrikstad

Postet av Moss Atletklubb den 12. Okt 2008

Moss Atletsklubbs knøtter og nybegynnere var i Fredrikstad på lørdag og var med i et enkelt nybegynner /knøttestevne som bryteklubben Atlas arrangerte.

Moss Dagblad            Moss Avis

Det var totalt 40 brytere fra Østfold som stilte opp, der Moss Atletklubb stilte med 12 ivrige jenter og gutter.Totalt så brøt Moss Atletsklubbs jenter og gutter totalt 27 kamper.De som var med fra Moss Atletklubb var følgende brytere:Henriette Langseth, Andrea Bekk Johansen, Jonas Olsen, Anders Sæves, Filip Pinto, David Zaipaev, Jørgen Cindahl, Marius Male, Emil Stokknes, Frikk Teodor Bull Johansen, Nikolas Andre Isaksen og Carl Otto Johansen.Dette var blant annet det første stevne for Nikolas Andre, Emil og Frikk Teodor, der alle tre gjorde en fin figur på matta.