Skedsmo Cup 08

Postet av Moss Atletklubb den 19. Okt 2008

Asbjørn ble kåret til beste guttebryter.

Vi kom hjem med tre første plasser, en andre plass og to tredje plasser. Asbjørn Utne som gikk helt til topps, fikk også premie for stevnets beste guttebryter.

Moss Dagblad          Moss Avis

Hele 23 brytere fra Moss atletklubb var med på stevnet i Skedsmo og blant de så var det 14 brytere som var med på bryteskole /knøtte stevnet. Alle fikk tre kamper hver og det ble mange seiere for atletklubben. Følgende deltok : Andrea Bekk Johansen , Ruben Elias Been , Carl Otto Johansen, Henriette Langseth, Jonas Olsen, Filip Pinto, Anders Sæves, David Zaipaev, Jørgen Cindahl, Liv Karin Johansen, Victoria Bekk Johansen, Simon Pinto, John Alejandro Johansen, Marius MaleFor lisensbryterne ble det gull til Asbjørn Utne (gutter 12 år 37 kg) etter hele 7 kamper kunne han fornøyd hente hjem gullmedaljen og premie for stevnets beste guttebryter. I samme vekt ble det tredje plass til Daniel Pinto med tre seiere og et tap. I den samme vektklassen deltok også Sivert Utne og Jørgen Eng men det ble ingen seire på de denne gangen.I gutter 12 år 45 kg ble det gull til Petter Ekroll etter en kamp som Petter vant suverent. Gull ble det også til Cecilie Langseth piker 12 år, det også etter en kamp.Tobias Bekk Johansen og Hans Martin Male bryter i gutt 15 år og de fikk tredje og fjerde plass etter flere gode kamper.I sitt første stevne i Norge og i gresk romersk / bryting , kom Sayed Omid Hosseini til finalen i ungdom 18 år 63 kg. Etter tre meget gode kamper så ble det et knepent tap i finalen hvor han tapte første og andre runde med kun et poeng. En meget bra prestasjon for ungdommen som akkurat har kommet til Norge , og bor på asyl motakket på Kure gård. Når vi vet at han bare har trent fristil tidligere ( kan ta i bena og bruke bena aktivt) så har han et meget stort potensiale til å bli en av de beste her i landet i gresk / romersk bryting. Neste stevnet som bryterne fra Moss ak skal være med på er Kolbotn Cup , som er landets største turnering med ca. 400 deltagere fra syv nasjoner.