Cecilie fikk gull i Kolbotn Cup

Postet av Moss Atletklubb den 26. Okt 2008

Cecilie fikk gull

Cecilie vant P12 38 kg i Kolbotn Cup.

Resultater        Moss Dagblad

I helgen var det duket for brytefest på Kolbotn. Det var påmeldt nærmere 400 brytere fra 11 nasjoner til Norges største brytestevne "Kolbotn Cup" som blearrangert for 38. gang i Sofiemyrhallen.
Moss Atletklubb stilte med 10 brytere og fikk vist at det jobbes bra i Moss Atletklubb.Cecilie Langseth i piker 12, 38 kg hadde 2 brytere fra Polen og 2 fra Norge i sin vekt.Cecilie viste i igjen fine takter og vant alle sine kamper på fall i første periode, og dermed Kolbotn mester for andre gang.Petter Ekroll i gutt 12, 41kg hadde 12 brytere i sin vekt. Petter hadde 3 brytere i sin pulje som han vant. Petter var dermed i semifinalen. I semifinalen møtte han en Svenske fra Enköping, kampen her var veldig jevn der Svensken var heldig og vant 2-1 i perioder på minst mulig marginI bronsefinalen møtte Petter også en svenske fra Enköping, i denne kampen brøt Petter veldig bra og vant 2-0 i perioder. Og dermed en fin tredje plass.Sayed Omid Hosseini i Ungdom 63 kg hadde 20 stk i sin vekt, han vant sin pulje med tre andre brytere på en imponerende måte. Sayed møtte i semifinalen en meget god bryter fra Kroatsia, Sayed kom aldri inn i denne kampen og tapte på teknisk i første periode, i bronsjefinalen møtte Sayed en Svenske fra Enköping. Svensken ble her for sterk, men en flott prestasjon av Sayed som opprinnelig er fristilbryter.Madis Pedai i junior 96 kg havnet til slutt på en 3 plass etter seier over en bryter fra Urædd. Madis tapte en jevn kamp mot en svenske og en polakk. Dermed en 3 plass til Madis.De øvrige fra Moss var Asbjørn Utne , Daniel Pinto og Jørgen Eng i gutt12 37 kg, Tobias Bekk Johansen i gutt 15 42 kg, Hans Martin Male i gutt 15 53 kg og Kristoffer Hegle i junior 84 kg, disse guttene ble utslått i innledende runder etter mye bra bryting.