3 bryteseiere til Moss Atletklubb

Postet av Moss Atletklubb den 16. Nov 2008

Cecilie Langseth , Tobias Bekk Johansen og Sayed Omid Hosseini tok hver sin gullmedalje.

Moss Avis (fin reportsje om Emil)

Reprtasje og bilder. Tommy Skauen sin hjemmeside

Resultater Kråke Cup 08

Moss ak arrangerte Kråke cup i Vålerhallen for tredje år på rad, og det ble et rekord stort stevne med hele 240 brytere til start. Arrangørklubben fikk tredje plass i lag konkurransen i år, slått av Kolbotn og Atlas. Det ble en 4. plass i sammendraget over tre år. Her var det Atlas fra Fredrikstad som vant foran Tønsbergkameratene. Moss atletklubb stilte med hele 39 brytere, noe som er rekord for atletklubben. Her gror det meget godt etter vi var så heldig å få den polske treneren Darek til klubben . Darek kom til Norge for ni år siden og har trent bryteklubben i Kristiansund frem til i fjor sommer, før han kom til Moss.Individuelt ble det første plass til Tobias Bekk Johansen etter fire seiere i gutt 15 år 42 kg. I to av kampene lå den unge mossingen under i starten men kjempet seg sterkt tilbake for å vinne på poeng til slutt. Finalen ble vunnet på fall over en bryter fra Skien. Sayed Omid Hosseini var helt suveren i sine to kamper i ungdom 69 kg, og vant begge på teknisk overlegenhet. Her har atletklubben fått et kjempetalent. Cecilie Langseth vant også overlegent i de to kampene henne brøt i piker 12 år 45 kg. En kamp ble vunnet på fall mens den andre på teknisk overlegenhet ( 8 poeng +)Daniel Pinto og Asbjørn Utne fikk henholdsvis andre og tredje plass i gutter 12 år 37 kg, mens Petter Ekroll fikk andre plass i gutt 12 år 45 kg. Christian Wilskow erobret sølv i gutt 15 år 47 kg. Carl Otto Johansen tapte sin kamp om bronse medalje, men brøt meget bra og fikk to seiere i sitt første stevne som gutter 12 år.Øvrige fra atletkubben som var med uten å få plassering var Hans Martin Male , Sivert Utne, Jørgen Eng og Jørgen Cindahl.

Blant våre knøttebrytere (under 11 år) og bryteskole elever var det hele 11 brytere som debuterte på matta. Her var det mye fin bryting å se og det er tydelig at de har lært mye bra på den korte tiden som de har trent. Det ble notert flere seiere en tap , og da er det jo ikke noe rart at det var mange stolte og blide brytere fra Moss i Vålerhallen.