Bronse til Cecilie i Lilla Mälar Cupen 2008

Postet av Moss Atletklubb den 3. Nov 2008

3 plass

Vi reiste i helgen til Västerås for og delta i Lilla Mälarcup 2008.Det var påmeldt 855 brytere. Det var 8 nasjoner fra 142 klubber som deltok.

En blid gjeng

Moss Dagblad         Moss Avis

Resultater     Premieliste

Med dette antallet brytere så er dette nord Europas største brytestevne.Moss Atletklubb stilte følgende brytere i knatter og flickor yngre: John Alejandro Johansen, Sivert Utne, Marius Male, Jørgen Cindal og Henriette Langseth.Ingen av disse nådde helt opp, der de ble slått ut i de innledende rundene av litt mer rutinerte brytere.I Pojk og flickor äldre så stilte vi med Asbjørn Utne, Tobias Bekk Johansen, Hans Martin Male og Cecilie Langseth.Tobias og Hans Martin ble utslått på lørdag etter 2 tap for henholdsvis finner og svensker.Asbjørn Utne brøt denne helgen også veldig overbevisende der han gikk mange jevne kamper. Asbjørn slo blant annet en svenske på fall i de innledende runder som til slutt kom til finalen, men han tapte for 2 finner der marginene ikke var på Asbjørn sin side. Men en fin 7 plass til Asbjørn.Cecilie Langseth møtte i sin første kamp en meget god finne, Cecilie kom ikke inn i denne kampen og tapte på teknisk i første periode, i neste kamp møtte Cecilie en svenske som hun vant på fall. I sin neste kamp møtte hun også en svenske hun har vunnet og tapt mot tidligere, denne gangen var det den svenske jenta som trakk det lengste strået og vant kampen. Dette resulterte i en fin 3 plass til Cecilie, noe som er bedre enn de 2 siste årene da hun har kommet hjem med 2 fjerde plasser.

Denne turen var en flott turnering for Mossingene for å hente erfaring, der vi møter tøffere motstand enn her hjemme.Både brytere, foreldre og søsken har hatt en kjempefin, men slitsom helg.

Jørgen

Tobias