Nissan Cup 08

Postet av Moss Atletklubb den 7. Des 2008

3 gull og 1 sølv til lisensbryterne.

Gull til Cecilie, Asbjørn og Sayed. Sølv til Daniel.

I gutt 12, så stilte Moss Atletklubb med Sivert Utne 37 kg, Daniel Pinto i 37 kg, Asbjørn Utne i 37 kg og Mattias Male i 41 kg. I gutt 15 stilte vi med Tobias B. Johansen i 42 kg og Hans M. Male i 59 kg. I Ungdom 69 kg så stilte Sayed Omid Hosseini. I Piker 12 så stilte Cecilie Langseth og Victoria B. Johansen.Asbjørn, Sayed og Cecilie gikk helt til topps, Daniel, Mattias og Tobias havnet på en 2 plass.Asbjørn og Daniel hadde 7 stk i sin vekt, der de havnet i hver sin pulje. Asbjørn vant sine 3 innledende kamper ved blant annet og vinne over 2 brytere han ikke har slått før. I finalen vant Asbjørn knepent over klubbkammerat Daniel.I Victoria og Cecilie sin vekt var det 5 brytere, der alle møtte alle. Cecilie vant alle sine kamper på fall og dermed en fin 1 plass. Victoria ble nummer 4.Sayed vant finalen over en gutt fra Åskammeratene.