Fredriksten Cup 09 i Halden

Postet av Moss Atletklubb den 11. Jan 2009

Moss Atletklubb deltok i Fredriksten cup i helgen,og kom hjem med en bra medalje fangst...

Moss Dagblad

Tommy Skauen sin hjemmeside (her finner dere endel bilder)

2 gull , 2 sølv og tre bronse-medaljer.Hele 32 brytere fra Moss Atletkubb deltok herav 16 var knøttebrytere/nybegynnere. Her fikk alle to kamper hver og det ble mange seiere til de minste.Av de 16 lisensbryterne som var med, var det nok Sayed Omid Hosseini som stod for den fremste prestasjonen. Etter to seiere i de innledne kampene så vant han finalen i like stor stil uten å avgi poeng. Han brøt meget sikkert og seierne var aldri truet. Cecilie Langseth seiret over klubbvenninen Miriam Fiko , som deltok i sitt andre stevne. Her var det jevnt til å begynne med , men rutinen til Cecilie avgjorde og på slutten av kampen ble det en klar seier.Victoria Bekk Johansen tapte sin finale klart , men er fornøyd etter sitt andre lisens stevne. Asbjørn Utne endte på tredje plass i 38 kg. gutt 15 år, etter seier over Daniel Pinto i bronsefinalen. Bra brytet av guttene, i en av de største vektklassene.I bronsefinalen i gutt 12 år 33kg, ble det seier for Jørgen Cindahl, og i gutt 15 år 42 kg, ble det seier til Tobias Bekk Johansen.Mathias Male og Filip Pinto kjempet seg også frem til bronsefinaler, men begge tapte sine kamper. Følgende deltok også på lisens stevnet, men ble denne gang uplassert : Hans Martin Male , Hedvig D. Pedersen , Jørgen Eng, Carl Otto Johansen, Sivert Utne.Alt i alt et bra stevne med over 200 deltakere , hvorpå Mosse-bryterne er med på å lage brytefest.