Rallar Cup 09

Postet av Moss Atletklubb den 25. Jan 2009

Moss AK gjorde det bra i årets Rallar Cup i Notodden.3 gull, 1 sølv og 1 bronse.

Resultater           Bilder

Moss Avis     Moss Dagblad

Moss Atletklubb gjorde en flott innsats da de stilte i årets Rallar Cup som bryteklubben Snøgg arrangerer i Notodden.Vi hadde med disse bryterne.Filip Pinto G 12 30kg, Sivert Utne Gutt 12 37kg, Mathias Male Gutt 12 41kg, Daniel Pinto Gutt 15 38kg, Asbjørn Utne Gutt 15 38 kg, Tobias Bekk Johansen Gutt 15 42kg ., Hans Martin Male Gutt 15 53 kg og Sayed Omed Hosseini i Ungdom 69kg. I tilegg hadde vi med Simon Pinto og Marius Male som brøt i knøtteklassen.Filip Pinto som er første års gutt 12 brøt meget bra og vant begge sine kamper, og dermed en fin 1 plass. Mathias Male som heller ikke har vært med på så mange stevner som lisens bryter gjorde også sine saker i helgen ved å gå helt til topps.Asbjørn Utne som bare blir bedre og bedre for hvert stevne vant alle sine fire kamper og dermed en ny første plass til Asbjørn. Daniel i samme vekt havnet til slutt på en fin 3 plass.Sivert brøt også bra og havnet til slutt på en femte plass etter en seier og to tapTobias vant sin første kamp, men ble lagt på fall i finalen etter og ha ledet på poeng.Hans Martin havnet til slutt på en fjerde plass etter og ha vunnet en kamp.Sayed var i helgen ikke helt i form og tapte sin første kamp, og valgte og trekke seg fra resten av stevne.Moss Atletklubb ble med dette 3 beste klubb av 16 klubber.I knøtte klassen gjorde guttene også sine saker meget bra, der Marius vant begge sine kamper og Simon vant 1 og tapte 2 kamper.