DAK Cup 7 februar

Postet av Moss Atletklubb den 8. Feb 2009

Av våre lisensbrytere som deltok var det: Filip Pinto Gutt 12 30kg, Sivert Utne Gutt 12 37kg, Marius Male Gutt 37kg og Mathias Male i Gutt 12 41kg

Filip Pinto

Filip måtte gå opp en vektklasse da ikke var noen i hans klasse. Filip hadde 3 andre brytere i sin klasse der alle møtte alle. Filip overbeviste stort og vant først 2 kamper, men tapte knepent sin siste kamp, og en fin 2 plass til Filip som er første års gutt 12.I Sivert og Marius sin vekt var det 9 brytere. Disse ble delt inn i 3 puljer.Sivert tapte sine 2 kamper i puljen etter og ha ledet i begge kampene.Marius vant en kamp og tapte 1 kamp i puljen, og måtte etter dette bryte rekvalifisering med de 2 andre som fikk 2 plass i sin pulje.Marius vant begge disse kampene og var da klar for semifinale med puljevinnerene. Marius bet godt i fra seg, men måtte se seg slått i begge kampene. Men en fin 4 plass til Marius.Mathias hadde 10 brytere i sin vekt, der disse også ble delt inn i 3 puljer. Mathias fikk også 2 plass i sin pulje etter 1 seier og 1 tap. Han møtte da de 2 andre som fikk 2 plass i sin pulje. Mathias gjorde en god figur, men han tapte begge disse kampene. Mye bra bryting av våre lisensbrytere.I samme stevne arrangerte de også knøttestevne der Surko Abakarov, Khizri Abakarov, David Zaipaev, John Alejandro Johansen, Simon Pinto og Frikk Bull Hansen deltok fra Moss Atletklubb. Der de totalt fikk 14 gode kamper.

John Alejandro Johansen

Simon Pinto