2 gull i Atlas Cup 2009

Postet av Moss Atletklubb den 8. Feb 2009

Cecilie og Asbjørn med hvert sitt gull.

Asbjørn vant lørdag

Vinnere søndag

Moss Dagblad

Moss Atletklubb stilte med brytere både lørdag og søndag i årets Atlas Cup som ble arrangert i Kongstenhallen. Det deltok brytere fra 4 nasjoner og med ca 170 brytere begge dager.Moss Atletklubb stilte med 5 brytere lørdag og 11 brytere på søndag.På lørdag så stilte Asbjørn Utne i gutt 15 35kg, Daniel Pinto gutt 15 38kg, Tobias Bekk Johansen i gutt 15 42kg, Hans Martin Male i gutt 15 53kg og Sayed Omid Husseini i Senior 66kg.Asbjørn hadde 3 andre brytere i sin vekt, der alle møtte alle. Asbjørn fortsetter med sin fine utvikling ved og vinne sine 3 kamper på fall.I Daniel sin vekt var det 6 brytere, som ble delt inn i 2 puljer. Daniel fikk 2 plass i sin pulje, og var da klar for bronse finalen. I bronsefinalen tapte Daniel knepent. Tobias hadde 3 andre brytere i sin vekt der alle møtte alle. Tobias vant 1 kamp og tapte 2 kamper med blant annet en Hviterusser, dermed en 3 plass til Tobias.I Hans Martin sin vekt var det også 6 brytere som ble delt inn i 2 puljer. Hans Martin tapte begge sine kamper i sin pulje og dermed uplassert.Sayed Omid som er ungdomsbryter gikk i Senior på lørdag og hadde 11 andre brytere i sin vekt. Han havnet i pulje med en Rumener og en Hviterusser, Sayed tapte over disse bryterne da de viste seg og være eldre og mer rutinerte.

På søndag så stilte Filip Pinto i gutt 30kg, Jørgen Cindahl og Marius Male i gutt 12 37kg, Jørgen Eng, Carl Otto Johansen og Mathias Male i gutt 12 41kg, Tobias i ungdom 42kg, Hans Martin Male i ungdom 54kg og Sayed Omid i ungdom 69kg. I piker 15 så stilte Cecilie Langseth og Miriam Fiko i 40kg.Her fikk jentene og guttene mye fin matching, der Cecilie tilslutt havnet på en fin 1 plass, Miriam fikk en fin 3 plass, Tobias fikk 3 plass og Filip og Jørgen Eng havnet på fjerdeplass.