2 gull i Oslo Open 2009

Postet av Moss Atletklubb den 15. Feb 2009

Det ble gull til Cecilie og Tobias i årets Oslo Open.

Det var 10 nasjoner og ca 200 innveide brytere, i årets Oslo Open.I dette stevne var det deltakere fra Gutt / pike 15 til senior.Fra Moss Atletklubb så stilte vi med følgende brytere.Cecilie Langseth Piker 15 40kg, Asbjørn Utne Gutt 15 35kg, Tobias Bekk Johansen i Gutt 15 42kg, Petter Ekroll Gutt 15 47kg, Hans Martin Male Gutt 15 53kg, Kamil Samantek Ungdom 54kg og Sayed Omid Husseini Ungdom 63kg.Cecilie og Tobias kom til finalen. Cecilie møtte her en jente fra Kristiansund. Denne kampen her ble veldig jevn der Cecilie vant begge omgangene med 10-8 og 6-5 i poeng.Tobias møtte i finalen en gutt fra Urædd, der denne kampen også ble utrolig jevn. Tobias tapte den første perioden, men vant knepent de to neste periodene.Dermed en fin 1 plass til Tobias også.Asbjørn Utne havnet til slutt på en fin 4 plass, der han ikke klarte og bryte opp i mot sitt beste da han var skadet i en finger, men han fikk en fin internasjonal erfaring der han møtte brytere fra bla annet Frankrike og Østerrike.Petter Ekroll som er litt lett i 47 kg havnet til slutt på en 4 plass.Hans Martin gjør sine saker bedre og bedre, han vant over en gutt fra Bodø på fall i første periode, men tapte 2 jevne kamper som han ledet på poeng. Dette resulterte og i en fin fjerdeplass.Kamil er på besøk i Moss. Han kommer fra Polen og samme by som treneren vår Darek. Kamil havnet også på en fin fjerdeplass etter mye fin bryting.Sayed havnet i en tøff pulje med 3 andre brytere, Sayed ble her nummer 3 i pulja og dermed uplassert.