Stevne National 21 februar

Postet av Moss Atletklubb den 22. Feb 2009

1 plass til Hans Martin, Tobias og Asbjørn.

Hans Martin

National arrangerte brytestevne i Sarpsborg i helgen og Moss Atletklubb tok med tre førsteplasser , to andre og en tredje plass med hjem.

Moss Dagblad                   Moss Avis

I lisensklassen deltok det 10 brytere og det ble førsteplass til Asbjørn Utne, Tobias Bekk Johansen og Hans Martin Male. Sist nevnte brøt meget bra og etter tre flotte kamper kunne han fortjent motta sin første gullmedalje i gutter 15 år. Asbjørn Utne brøt også meget overbevisene i gutt 15 år og det var ingen som var i nærheten å true den lovende bryteren fra Rygge. Tobias Bekk Johansen brøt denne helgen i ungdom 46 kg. og etter en jevn kamp i finalen over Alexander Bjerge var det klart for den tredje førsteplassen.I gutt 33 kg ble det andre plass til David Zaipaev etter et klart tap i finalen mot en bryter fra Atlas ,Fredrikstad. Victoria Bekk Johansen kjempet seg også til en andre plass i piker 41 kg. 15 år. Her møtte hun blant annet klubbvenninnen Miriam Fiko og Liv Karin Johansen. Miriam Fiko vant to kamper og endte på tredje plass, mens Liv Karin Johansen ble denne gangen uplassert.Carl Otto Johansen fikk sin første plassering da han fikk en tredje plass i gutt 41 kg. 12 år. Han møtte klubbkamerat Mathias Male om bronse medaljen og trakk det lengste strået etter en jevn kamp.De andre som deltok fra Moss ak denne helgen, som ble uplasserte var: Henriette Langseth , Marius Male, Sivert Utne, Jørgen Eng, Jørgen Cindahl.