GULL til Cecilie

En vellykket helg i Ålesund for Moss Atletklubb

Resultater Ungdom                              Moss Dagblad

Resultater Junior                                  Moss Avis

Cecilie måtte gå opp i 40kg, da det ikke var noen andre innveide i 38kg.Hun møtte Silje Kippernes fra Kristiansund Atletklubb i finalen. Vi viste dette ville bli en tøff kamp, da disse også møttes i finalen i Oslo Open.Jenta fra Kristiansund åpnet best og vant 1 periode klart, i andre periode var kampen helt jevn, helt til Cecilie fikk tak i armen og hodet til Silje fra benk. I denne klemma klarte Cecilie og legge Kristiansunderen på fall med stor jubel fra alle klubbene på Østlandet. Dette er første gullmedaljen til Moss Atletklubb i et Ungdoms NM siden 2001.

Tobias gikk i helgen i 42kg, der det var totalt 7 brytere. Denne vekta ble delt inn i 2 puljer.Tobias havnet i puljen med 3 andre brytere. I sin første kamp møtte han en gutt fra Trondheim som til slutt vant vekta. Tobias gjorde her et hederlig forsøk, men tapte begge periodene på poeng. I sin neste kamp møtte Tobias en gutt fra Oslo, Tobias brøt her meget bra og klarte og legge Oslo gutten på fall i andre periode. I sin neste kamp i puljen møtte Tobias en gutt fra Urædd. Sist de møttes så tapte Tobias, men denne gangen vant Tobias på fall i andre periode.I bronse finalen møtte Tobias en gutt fra Kolbotn. Tobias brøt her helt jevnt med Kolbotn bryteren i stående, men Tobias tapte 2-0 i begge perioden etter og ha blitt med på rulle i benk.

Moss Atletklubb er meget fornøyd med denne turen til Ålesund i helgen.