2 gull i NM

Postet av Moss Atletklubb den 15. Mar 2009

Asbjørn og Cecilie fikk gull i årets NM for G15/P15. Det ble sølv til Miriam og bronse til Tobias.Moss AK ble her 3. beste klubb.

Moss Dagblad          Moss Avis

I NM så stilte vi med Daniel Pinto og Asbjørn Utne i 35 kg, Tobias Bekk Johansen i 42 kg, Petter Ekroll i 47 kg, Hans Martin Male i 53, Cecilie Langseth i 37 kg og Miriam Fiko 40 kg.I Asbjørn og Daniel sin vekt var det 5 gode brytere der alle møtte alle, Asbjørn hadde klart å prikke inn formen perfekt og vant alle 4 kampene på en sikker og overbevisende måte, der han blant annet vant over en bryter fra Bodø på fall i første periode, som han tapte for sist de møttes i Oslo Open, også vant Asbjørn 2-0 i perioder over en gutt fra Larvik som i fjor ble kåret til beste guttebryter på Landsmesterskapet i fjor. Med dette så er Asbjørn Norgesmester i Gutt 15.Daniel har hatt omgangssyken denne uken og hadde ikke krefter til og nå opp denne gangen.Cecilie gjorde også sine saker meget bra i helgen, der hun i finalen møtte en jente fra arrangørklubben Kolbotn. Cecilie viste ingen nåde og la jenta på fall etter 37 sekunder. Med dette er Cecilie Norgesmester for andre gang i på 2 uker.Miriam som begynte og bryte i høst imponerte stort ved og kapre sølvmedaljen etter to seire og et tap.Tobias havnet til slutt på en meget bra tredje plass etter 4 seire og et tap.Petter og Hans Martin nådde ikke helt opp denne gangen, der de ble utslått i innledende runder.

Med disse prestasjonene ble Moss Atletklubb tredje beste klubb av 31 klubber.