Gull til Tobias i Sverige

Postet av Moss Atletklubb den 21. Mar 2009

Det ble gull til Tobias.

Vi reiste i helgen til Alebrottningen 2009, som Ale brottarklubb arrangerte

, som ligger 2 mil nord for Gøteborg.På dette stevnet var det 144 innveide brytere fra 35 klubber fra Norge, Sverige og Danmark med til sammen 190 kamper.Brytere fra Moss som deltok var: Filip Pinto Knatt 29kg, Marius Male Knatt 38kg, Daniel Pinto Pojk 35kg, Mathias Male Pojk 42kg, Tobias Bekk Johansen Pojk 42kg, Hans Martin Male Pojk 53kg, Henriette Langseth Flickor Yngre 26kg og Cecilie Langseth i Flickor Äldre 40kg.I Pojk 42 kg var det 6 brytere med, Tobias sikret seg her første plassen etter 3 seire, Mathias i samme vekt havnet på en fin 4 plass.Cecilie havnet tilslutt på en fin 2 plass etter 3 seire og 1 tap. Marius havnet tilslutt også på en fin 2 plass.Filip Pinto brøt også veldig bra og havnet tilslutt på en fin 3 plass etter 2 seire og 1 tap, der Filip måtte trekke seg etter skade i albuen.Henriette havnet også på en 3 plass.Hans Martin brøt også veldig bra, der han blant annet vant over han som vant vekta, men Hans Martin ble uplassert pga innbyrdes oppgjør.Daniel tapte 2 knepne kamper, og ble dermed uplassert.