2. og 4. plass i Mora til Male-gutta i WasaCupen 2009

Postet av Moss Atletklubb den 5. Apr 2009

2. plass til Hans Martin og 4.plass til Marius

Moss Atletklubb med familien Male har i helgen vært på farta igjen. Denne helgen stilte vi opp i årets Wasacup som Mora brottarklubb arrangerte.Det var ca 450 innveide brytere, der det ble utkjempet 582 kamper på lørdag og søndag.Marius som stilte i knatt 38 kg hadde 12 andre brytere i sin vekt. Marius fikk andre plass i sin pulje etter 3 seire og 1 tap, han var da klar for bronse finale.I bronse finalen møtte Marius en gutt fra Enköping BK, Marius gjorde også her en god kamp, men tapte på poeng etter 2 runder.Mathias som stilte i pojk 42 kg hadde også 12 andre brytere i sin vekt, det meldes om at Mathias også gjorde en god figur, men nådde ikke helt opp og ble uplassert.Hans Martin i Pojk 53 kg hadde 11 andre brytere i sin vekt, der Martin vant sin pulje etter 3 seire. Hans Martin var da klar for finalen, der han møtte en gutt fra Kumla BK. Hans Martin gikk offensivt ut og ledet kampen, men svensken var sterk og greide og legge Hans Martin i slutten av første omgang.