Lørenskog Cup 2009

Postet av Moss Atletklubb den 19. Apr 2009

Vi deltok i helgen i nasjonalt stevne på Lørenskog. Her tok Atletklubben to førsteplasser , to andre og en tredje plass med hjem.

En bra medaljefangst etter som det var 10 lisensbrytere som brøt. Det var ni brytere fra bryteskolen /knøtteklassen som deltok og her fikk alle tre kamper hver.
I lisensklassen deltok det 10 brytere og det ble førsteplass til Asbjørn Utne og Sayed Omid Hosseini. Asbjørn Utne i gutt 38 kg, slo Fredrik Berglie fra Larvik klart i finalen, en motstander som Asbjørn normalt bryter veldig jevnt med . Sayed Omid i ungdom 63 kg, vant også klart i sin finale mot Allahya Hossinir fra Bergen ak. Tobias Bekk Johansen tapte sin finale kamp etter en jevn kamp mot Kolbotn bryteren, Brage Ringheim.
Victoria Bekk Johansen i piker 40, vant en kamp, og tapte en, for den mer rutinerte Hedda Strand fra Larvik. Carl Otto Johansen i gutt12, 41 kg, vant bronse etter tre seire, og han vant over klubb kameraten Mathias Male om bronseplassen.
De andre som deltok fra Moss ak denne helgen, som ble uplasserte var: Hans Martin Male ( en seier, et tap), Marius Male(en seier,to tap) ,Sivert Utne(tre tap), Jørgen Cindahl(tre seiere og to tap)
Fra bryteskolen/ knøtt deltok: Herman Floberg, Ruben Elias Been, Surkho og Khuzri Abakarov, Jonas Olsen, Anders Sæves, Frikk Teodor Bull-Hansen, David Zaipaev og John Alejandro Johansen.
Knøttene fikk tre kamper hver og det ble notert mange fine seire på de yngste fra atletklubben. Spesielt kan nevnes John Alejandro og David som vant sine kamper meget overbevisende.