Gull til Cecilie i Soft Touch Open 09

Postet av Moss Atletklubb den 26. Apr 2009

Cecilie fikk gull i flickor äldre 37 kg

En fornøyd Cecilie

Vi reiste i helgen til Gøteborg med 12 brytere for og delta i Soft Touch Open 2009, med var også 20 ivrige foreldre og søsken.

Soft Touch Open er Nordens største bryteturnering for ungdom.Det var hele 740 innveide brytere fra Norge, Sverige, Danmark og Finland og det ble utkjempet 1250 kamper fordelt på 10 matter på lørdag og søndag. Moss Atletklubb stilte med følgende brytere: Filip Pinto Pojk 32 kg, Asbjørn Utne i Pojk 35kg, Daniel Pinto i Pojk 38,Mathias Male Pojk 42 kg, Jørgen Eng Pojk 42kg, Carl Otto Johansen Pojk 42kg, Tobias Bekk Johansen Pojk 42kg, Petter Ekroll i Pojk 47kg, Hans Martin Male i Pojk 53kg, Cecilie Langseth i Flickor Äldre 37kg, Miriam Fiko Flickor Äldre 40 kg og Victoria Bekk Johansen Flickor Äldre 40 kg.Cecilie hadde totalt 11 svensker i sin vekt der det var 5 til i hennes pulje, Cecilie hadde 2 kamper på lørdag som hun vant på fall. På søndag var hun kvalifisert for pulje finale, der hun skulle møte en jente fra HGB(Helsingborg), som er en ren jenteklubb og som har flere av de beste jentebryterne fra Sverige. Den Svenske jenta begynte bra og vant første periode knepent på poeng, men Cecilie viste ingen respekt i andre periode og la Svensken fall. Dermed var Cecilie klar for finalen mot en jente fra BK Ore. Dette ble en forrykende kamp der Cecilie vant første periode med 4-3 i poeng, i andre runde var det Svensken som startet best og ledet 4-2 før Cecilie fikk inn et hodefall som ga 3 poeng 15 sekunder før slutt, der Cecilie også klarte å legge svensken på rygg, noe som resulterte i stor jubel fra de norske tilskuerne.Moss Atletklubb kunne tatt enda flere medaljer med litt mer heldig trekning og marginene på vår side. Asbjørn og Tobias havnet i tøffe puljer, der Asbjørn fikk 3 seire og 2 knepne tap over bronse og sølvvinner i sin klasse Asbjørn havnet til slutt på en 10 plass av 33 deltakere. Tobias som også var medalje kandidat fikk 3 seire og 2 tap mot henholdsvis gull og bronse vinner, Tobias kom med dette på en 8 plass med 39 deltakere i sin klasse.Filip fikk det tøft der han stilte opp i den letteste vektklassen 32 kg, tiltross for at han veier 28 kg. Han tapte 2 knepne kamper.Daniel brøt også meget bra der det ble 2 seire og 2 tap. Jørgen og Mathias tapte begge sine kamper mot en Svenske og en gutt fra Fredrikstad. Carl Otto vant 1 kamp og tapte 2 kamper etter en god innsats. Petter vant en kamp over en fra Molde BK og tapte for 2 Svensker.’Hans Martin vant de 2 første kampene, men tapte knepent de andre kampen.Miriam som er ganske fersk bryter gjorde også sine saker bra, der hun vant en kamp og tapte 2 kamper. Victoria gjorde også sitt beste, men tapte begge sine kamper.

Vi i Moss Atletklubb er veldig godt fornøyd med innsatsen til bryterne våre, der vi ser at den ivrige gjengen bare blir bedre og bedre.

Lagbilde

Tobias