5 medaljer i CWC 09

Postet av Moss Atletklubb den 11. Mai 2009

Det ble sølv til John A. Johansen, Cecilie Langseth og Tobias Bekk Johansen. Bronse til Victoria Bekk Johansen og Marius Male.

Vi i Moss Atletklubb reiste i helgen til København for og delta i Copenhagen Wrestling Cup.Følgende brytere som var med fra Moss Atletklubb var: Marius Male pusling 35 kg, John Alejandro Johansen pusling 38 kg, Cecilie Langseth piger 40 kg, Victoria Bekk Johansen piger 44 kg, Asbjørn Utne dreng 38 kg, Sivert Utne dreng 38 kg, Tobias Bekk Johansen dreng 42 kg, Mathias Male dreng 42 kg og Hans Martin Male dreng 53 kg.I årets Copenhagen Wrestling Cup så stilte det ca 367 brytere fra 54 klubber og 6 land, der det ble utkjempet ca 530 kamper på lørdag og søndag.Bryterne fra Moss kom hjem med hele 5 medaljer.

-John Alejandro hadde 3 andre brytere i sin vekt, i sin første kamp virket ikke John Alejandro helt tent, og tapte denne kampen knepent. I de 2 neste kampene gjorde John Alejandro jobben sin og havnet til slutt en fin 2 plass.Tobias hadde 20 andre brytere i sin vekt. Der Tobias havnet i en pulje med 3 andre brytere. Tobias vant denne pulja etter bra bryting. I semifinalen møtte Tobias en gutt fra Polen, Tobias kjempet her en hard kamp og vant 2-1 i perioder. Dermed var Tobias klar for finalen mot en finne. Finnen ble her for sterk og vant 2-0 i perioder. Dermed en fin 2 plass til Tobias.Cecilie hadde 5 andre brytere i sin vekt. Cecilie klarte og kjempe seg til en finale plass etter 2 klare seire. I finalen skulle hun møte finalemotstanderen hun slo for 2 uker siden i Soft Touch Open. Dette her ble også en bra kamp med mange poeng, men der svensken trakk det lengste strået til slutt.Victoria som er den yngste i sin vekt klarte til slutt og få en fin 3 plass.Marius som hadde 12 andre brytere i sin vekt kom til semifinalen etter og ha vunnet sin pulje. I semifinalen tapte Marius en jevn kamp mot en svenske som til slutt vant vekta. I bronsefinalen møtte Marius nok en svenske, der Marius klarte og legge svensken på fall i andre periode.Resten av guttene fra Moss gjorde en bra innsats, men nådde ikke helt opp denne gangen.