Travel helg for bryterne våre

Postet av Moss Atletklubb den 16. Aug 2009

Mens gutta fra Moss Atletklubb var i Fredrikstad i helgen, så reiste jentene fra Moss Atletklubb til Vänersborg på jentesamling.

Gutta i Fr.stad

Jentene i Sverige

Reportasje i Moss Avis

Fra Moss så deltok Hedvik Dyhr Petersen, Victoria Bekk Johansen, Miriam Fiko og Cecilie Langseth, sammen med ca 55 andre jenter fra Norge og Sverige. Trenere fra Sverige og Ine Barlie fra Kolbotn fikk lært bort mye teknikk og kamptrening, der de 4 første øktene bestod av teknikk og de 2 siste øktene bestod av kamper. Jentene har hatt en helt topp helg med mye trening (12 timer) god mat og sosialt samvær med de norske og svenske jentebryterene.

-13 av bryterne fra Moss Atletklubb deltok i år på treningsleiren til Atlas fra Fredrikstad.Moss Atletklubb stilte med denne gjengen under leiren: Anders Pettersen, Filip Pinto, Marius Male, Mathias Male, Hans Martin Male, Sivert Utne, Asbjørn Utne, Christoffer Guttulsrød, Anders Sæves, Tobias Bekk Johansen, John Alejandro Johansen, Petter Ekroll og Daniel Pinto.

Georghe Costin var trener og sørget for god oppkjøring nå ved sesongstart. Det var nok hardt for de fleste og starte opp med såpass hard trening etter sommeren, men alle hadde en topp helg.