9 medaljer og beste klubb i Uddevalla

Postet av Moss Atletklubb den 13. Sep 2009

Moss Atletklubb reiste i helgen til Uddevalla for og delta i BN-Brottningen 2009. Det deltok ca 120 brytere fra 18 klubber i Norge og Sverige. Vi tok med oss 9 medaljer hjem.

Surkho fikk 1. plass

Fornøyde mossinger med premier og lagpremie

Moss Avis

Følgende brytere som var med fra Moss Atletklubb var: Shurko Abakarov knatt 24kg, Jonas Olsen knatt 29kg, Anders Sæves knatt 32kg, Christoffer Guttulsrød knatt 32 kg, Khizri Abakarov knatt 32kg, Jørgen Cindal knatt 38 kg, Marius Male knatt 42kg, Asbjørn Utne Pojk 42kg, Petter Ekroll Pojk 47kg, Tobias Bekk Johansen Pojk 47kg, Hans Martin Male Pojk 59kg, Cecilie Langseth Flickor Äldre 44 kg, Victoria Bekk Johansen Flickor Äldre 44 kg.Shurko som er ganske fersk hadde en Svenske i sin vekt, Shurko viste her ingen nåde og vant på fall i 2 periode. Asbjørn hadde 2 andre brytere i sin pulje, som Asbjørn vant helt overlegent på fall i første periode, i finalen møtte Asbjørn en gutt fra Skedsmo som Asbjørn tidligere har bryti ganske jevnt med tidligere, men den gangen var Asbjørn i klasse for seg selv og vant på fall i første periode.Hans Martin fikk også gull etter 2 seire på fall.Cecilie hadde Victoria og en jente fra Sverige i sin vekt, Cecilie møtte først svensken som hun vant på fall i 2 periode, i sin andre kamp møtte hun klubbvenninnen Victoria, dette ble en spennende kamp der Victoria vant første periode, men Cecilie klarte og legge klubbvenninnen i andre periode. Victoria brøt også kjempebra i sin andre kamp og vant over svensken på fall i andre periode.Jørgen hadde 3 andre brytere i sin pulje. Jørgen viste mye fin bryting og vant puljen sin etter 3 harde kamper, i finalen gjorde også Jørgen sitt beste men måtte til slutt se seg slått.Marius hadde 2 andre i sin vekt, der det ble en seier og et tap og endte på andre plass.Petter og Tobias havnet i hver sin pulje, der Petter vant sin pulje og Tobias fikk andre plass i puljen. Petter tapte i finalen over en svenske og fikk sølv. Tobias vant bronse finalen.Jonas, Khizri, Anders og Christoffer gjorde også en bra innsats, men nådde ikke helt opp denne gangen.Moss Atletklubb ble med denne innsatsen den beste klubb.

Flott innsats.

Vi ble beste klubb. Darek med premien

Victoria og Cecilie

Marius