Knattiaden- Kungsbacka

Postet av Moss Atletklubb den 20. Sep 2009

I Kungsbakka så stilte Asbjørn Utne i pojk 42kg, Daniel Pinto Pojk 43kg, Tobias Bekk Johansen Pojk 47kg, Petter Ekroll Pojk 47kg og Cecilie Langseth i Flickor Äldre 48kg.

Resultat

I Asbjørn og Daniel sin vekt så stilte det 4 brytere, der alle skulle møte alle. Asbjørn vant den første kampen over en Svenske på fall i 2 periode. I den neste kampen møtte Asbjørn og Daniel hverandre. Her brøt de jevnt i stående, men Asbjørn var sterkest i parterre og vant kampen. I den siste kampen tapte Asbjørn med minst mulig margin mot en gutt fra Sverige. Dette resulterte i en fin 2 plass til Asbjørn. Daniel havnet til slutt på en fjerde plass.I Tobias og Petter sin vekt så stilte det 7 brytere. Tobias og Petter havnet i hver sin pulje, der Tobias fikk 3 andre brytere i sin, og Petter hadde 2. Petter kom til finalen, men tapte den selv etter god bryting. Tobias fikk 2 plass i sin pulje og skulle dermed bryte om bronsen som han vant.

Cecilie måtte gå opp en vektklasse for og få kamp, og fikk 2 svenske jenter i sin vekt. Cecilie vant begge kampene, der hun fikk vist at hun er i form.
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline