Beste klubb i Tønsberg

Postet av Moss Atletklubb den 3. Okt 2009

3 gull – 1 sølv – 1 bronse – Moss Atletklubb beste klubb

Moss Atletklubb avsluttet høstferien med å delta på brytestevne i Tønsberg på lørdag. 7 brytere – 6 lisensbrytere og 1 knøtt var med og sørget for at Moss Atletklubb ble oppnådde best poengsum sammenlagt og ble kåret til beste klubb på stevnet.

Hans Martin Male i G15 59 kg hadde god kontroll på alle motstanderne, og avga kun noen få poeng. Etter fire strake seire kunne Hans Martin hente førstepremien.

I G15 47 kg Petter hadde god motstand, men kjempet godt og vant alle sine kamper. Dermed var gullet sikret.

Daniel Pinto og Asbjørn Utne møttes igjen i samme klasse (G15 42 kg).

Asbjørn brøt kontrollert og vant alle sine tre kamper på fall. Daniel brøt også godt og tapte kun oppgjøret mot klubbkameraten. Og med dette skaffet guttene Moss Atletklubb både første og andre plass i klassen.

I gutt 12 deltok Mathias Male og Sivert Utne. Mathias er akkurat kommet i gang med trening etter et lengre sykdomsavbrekk, men kom på en fin fjerde plass i G12 47 kg.Sivert hadde sterk motstand i sin klasse (41 kg) og kom til slutt på en tredjeplass.

Marius Male begge sine kamper svært overbevisende i Knøtt 41 kg. Det lover godt for Marius som er klar for G12 til neste år.