Beste klubb i årets KråkeCup

Postet av Moss Atletklubb den 14. Okt 2009

Moss AK ble beste klubb i vårt eget stevne.

Bilder                   Resultater

Moss Atletklubb arrangerte på lørdag årets Kråkecup, der vi også arrangerte knøtt og nybegynnerstevne.Det ble veid inn 133 brytere, der det ble utkjempet 156 kamper.Moss Atletklubb stilte med 16 i bryteskole og knøttestevne og 16 brytere i Kråkecupen.I bryteskole og knøttestevne så brøt Mossingene mange fine kamper der alle fikk 2 og 3 kamper hver. Mange var med på sitt aller første brytestevne.I Kråkecupen så fikk alle mossingene medalje der det ble hele 5 gull, 7 sølv og 4 bronse. Moss ble med dette suverent beste klubb med 34 poeng foran Atlas og Drammen.Arrangementet ble gjennomført effektivt og raskt, der vi også fikk mange tilbakemeldinger fra andre klubber om at vi er flinke til og arrangere stevner.