2 gull, 2 sølv og en bronse i Skedsmo Cup 09

Postet av Moss Atletklubb den 17. Okt 2009

Det ble gull til Tobias G15 47 kg og Asbjørn G15 38 kg.

Et flott kast av Asbjørn

To gull, to sølv og en bronse til Moss Atletklubb i helgens Skedsmo cup.

Moss Atletkubb stilte med 21 utøvere i stevnet som hadde 235 deltagere.
Vi stillte med 10 lisensbrytere og 11 knøttebrytere.
Årets Skedsmo cup ble en fin oppkjøring for våre brytere som skal delta i Kolbotn Cup til helgen.

Asbjørn Utne i gutt 15 38 kg, brøt to kamper før seieren var i havn, og han fikk vist frem et bra spekter av brytegrep.
Tobias Bekk Johansen i gutt 15 47 kg, fikk tre kamper og vant alle på fall. Petter Ekroll i gutt 15 47 kg, tapte en kamp mot klubb-kamerat Tobias, og vant bronse kampen overlegent. Sivert Utne i gutt 12 41 kg. kom også til bronsefinale men tapte den og endte på fjerde plass. Victoria Bekk Johansen i piker 12 45 kg, og Filip Pinto gutt 12 30 kg , hadde bare en til i vekta, og  de tapte sine kamper selv om de brøt jevnt med motstanderene begge to.Jørgen Cindahl i gutt 12 37 kg , vant også en kamp og tapte to jevne kamper som han kunne ha vunnet med litt tur. Anders Pettersen i gutt12 60 kg, og Hans Martin Male i gutt15 59 kg. tapte begge, to kamper, men brøt bra og fikk vist at det ikke er så langt unna de beste. Daniel Pinto brøt kun en kamp som han tapte og trakk seg på grunn av sykdom.
Ellers så brøt våre knøttebrytere mange fine kamper og det blir spennende å se disse når flere av de blir lisens brytere over nyttår.
 Knøttene
Sivert