2 gull, 2 sølv og 2 bronse i Kolbotn Cup

Postet av Moss Atletklubb den 25. Okt 2009

Det ble gull til Cecilie og Tobias i årets Kolbotn Cup.

Når finalene var unnagjort i årets Kolbotn Cup, stod Moss AK igjen med to gull, to sølv og to bronse medaljer,
og ble med det 5. beste klubb av i alt 59 klubber fra 10 nasjoner.

Cecilie Langseth vant alle sine kamper på fall og i finale kampen brøt hun meget sikkert og godt mot ei jente fra Østerrike.
I innledende kamper vant hun bl.annet over en god svenske og ei jenta fra Polen.
Tobias Bekk Johansen vant sin finalekamp over en svenske med seier på poeng i siste og avgjørende runde, etter at de hadde vunnet hver sin omgang tidligere i matchen.  I guppe finalen vant han på fall over en svenske, etter å ha vunnet sine innledne kamper , bl. a. over klubb kamerat Petter Ekroll, som endte på en syvende plass til slutt.
Asbjørn Utne tapte sin finale kamp mot en bryter fra Bodø. Etter å ha vunnet den første runden, tapte Asbjøn i runde to og tre etter en meget jevn kamp som vippet frem og tilbake hele tiden. Filip Pinto vant sin bronsekamp over en bryter fra AK 54 etter å ha vunnet på poeng i begge runder, med en veldig sikker og trygg bryting.
Hedvig Dyhr Petersen fikk sølv etter tap mot ei svensk jente, men hun vant en flott kamp mot ei jente fra Tsjekkia i innledene runde.
Miriam Fiko tapte sin bronsekamp mot ei jente fra Kristiansund , men vant i innledene runde en kamp mot ei svensk jente.
Anders Pettersen endte på tredje plass etter bra bryting, og Daniel Pinto kapret 5. plassen i sin vektklasse etter å ha tapt for bl.a. vinneren.
Mathias Male , Hans Martin Male, Victoria Bekk Johansen og Jørgen Cindahl tapte sine innledene kamper, men Jørgen Cindahl var nær ved å vinne over seierherren i sin vektklasse. Alt i alt et flott gjennomført stevne for våre brytere, i et stevne med veldig bra deltagelse.
Hedvig
Asbjørn