God innsats i årets Lilla Mälarcup.

Postet av Moss Atletklubb den 1. Nov 2009

Årets Lilla Mälarcup er overstått.

3.plass til Cecilie

John Alejando gjorde det bra i vekta si.

Bilder

Det var påmeldt ca 900 gutter og jenter fra 8 nasjoner og 142 klubber.Der det ble utkjempet 1500 kamper på lørdag og søndag.Med dette antallet brytere så er dette en av nordens største brytestevner.Moss Atletklubb stilte med følgende brytere : John Alejandro Johansen, Marius Male, Asbjørn Utne, Tobias Bekk Johansen, Hans Martin Male og Cecilie Langseth. Best gikk det for Cecilie som til slutt havnet på en 3 plass.Cecilie som gikk i Flicor äldre 40 kg hadde 8 andre brytere i sin vekt der det var 4 brytere i hennes pulje. Cecilie ble nr 2 i sin pulje der hun tapte sin første kamp for en god Finsk jente. I bronse finalen møtte Cecilie en Svensk jente som hun har slått tidligere. Cecilie hadde også denne gangen full kontroll og vant over Svensken på fall i andre periode.John Alejandro som gikk i knatter 38 kg hadde hele 22 andre brytere i sin vekt.John Alejandro viste stor fremgang der han vant 3 kamper og tapte 2. Med dette havnet John Alejandro på en fin 8 plass.Marius hadde 16 andre brytere i sin vekt. Marius havnet til slutt på en 10 plass etter 1 seier og 2 tap.Asbjørn som gikk i pojk 38 kg hadde 18 andre i sin vekt. Asbjørn havnet til slutt på en grei 8 plass etter 2 seire og 2 tap. Tobias hadde hele 32 andre brytere i sin vekt der han fikk 1 seier og 2 tap, han tapte mot han som vant klassen og han som fikk 3 plass.Hans Martin som gikk i pojk 59 hadde 15 andre brytere i sin vekt han fikk også 1 seier og 2 tap, der han også blant annet tapte for vinneren.

Hans Martin

Asbjørn