Vi har vært på 3 arenaer i helgen.

Postet av Moss Atletklubb den 22. Nov 2009

Det er få pauser for bryterne våre.Vi har i helgen vært på 3 arenaer i helgen.

Vi har i helgen vært på 3 arenaer i helgen.Marius, Mathias, Hans Martin og Daniel i Drammen

Samlingen for jentene i Oslo

Marius Male, Mathias Male Daniel Pinto og Hans Martin Male stilte i helgen opp i årets DAK-Cup som Drammen Atletklubb arrangerte, der det var 130 innveide brytere.Marius som stilte i knøtt 45 kg fikk 3 kamper som han vant, der han blant annet slo et perfekt krysstak som han fikk 5 velfortjente poeng for.Mathias som stilte i G12 45 kg fikk4 kamper der han tapte 2 og vant 2, og havnet til slutt på en fin 3 plass.Daniel stilte i G 15 42 kg fikk 3 kamper der han tapte 1 og vant 2, og havnet dermed på en fin 2 plass.Hans Martin stilte i G 15 59 kg fikk 4 kamper der han tapt 1 og vant 3 kamper, og dermed en fin 2 plass.

Asbjørn Utne stilte i helgen i Mikael Ljungren Cup i Mølndal i Sverige. Der stilte Asbjørn i Pojk 42 kg, der det var 12 innveide deltakere. Etter flere tette og spennende kamper som førte til bronsefinalen, ble det til slutt en fin 4 plass.

Cecilie Langseth og Miriam Fiko var i helgen på breddesamling i Oslo der de beste jentene fra Norge deltok.