Moss AK ble beste klubb i årets Fredriksten Cup

Postet av Moss Atletklubb den 9. Jan 2010

Moss Atletklubb stilte i årets første stevne med 28 brytere i Fredriksten Cup 2010 som Halden AK arrangerte. Der det var påmeldt 155 brytere fra 14 klubber. Moss AK stilte med 15 lisens brytere og 13 knøtter / nybegynnere.

Darek med premien

Bilder              Resultater

Tommy Skauen tok endel bilder på stevnet. De finner du HER

I Knøtte / nybegynner klassen stilte Moss AK med følgende brytere: Amanda Bekk Johansen, Tyra Selena Been, Ine Othilie Been, Andrea Bekk Johansen, Amanda Bekk Johansen, Emil Stokkenes, Even S. Henriksen, Jonas Olsen, Viktor O Røyseth, Shurko Abakarov, Khizri Abakarov, Ruben Elias Been og Ramin Boulouri. Alle knøtt og nybegynnere fikk 2 og 3 kamper hver der alle fikk premie for sin innsats.Av lisensbrytere så stilte vi med følgende brytere: Henriette Langseth Piker 12 32kg, Hedvig Dyhr Petersen Piker 12 32kg, Victoria Bekk Johansen Piker 12 45kg, Anders Sæves Gutt 12 33kg, David Zaipaev Gutt 12 37kg, Jørgen Cindahl Gutt 12 41kg, John Alejandro Mjøen Johansen Gutt 12 41kg, Marius Male Gutt 12 45kg, Cecilie Langseth Piker 12 52kg, Miriam Fiko Piker 12 52kg, Asbjørn Utne Gutt 15 42kg, Sivert Utne Gutt 15 42kg, Petter Ekroll Gutt 15 50kg, Tobias Bekk Johansen Gutt 15 50kg og Hans Martin Male i Gutt 15 59kg.I Piker 12 32kg møttes klubbvenninnene Hedvig og Henriette i finalen. Etter at de hadde vunnet hver sin omgang, var det til slutt Hedvig som vant kampen.Victoria havnet til slutt på en fin 2 plass, Anders som hadde sitt første stevne som lisens bryter ble til slutt uplassert etter flere gode kamper, David imponerte stort der han vant alle sine 4 kamper på fall der han blant annet vant over fjorårets Landsmester fra Atlas i den første kampen. I finalen vant David over klubb kameraten Joakim som også brøt veldig bra.I 41 kg så stilte det 5 brytere der alle møtte alle, i klubboppgjøret mellom John Alejandro og Jørgen, så var det John som var best denne gangen og vant knepent. Jørgen vant alle sine andre kamper på fall og vant vekta på innbyrdes oppgjør. Dermed gull og sølv til Moss i 41kg. Marius vant finalen mot en gutt fra Drammen. Cecilie og Miriam veide seg inn i 44kg, men valgte og bryte i 52kg for og få flere kamper. Cecilie vant denne klassen etter 3 seire, der Miriam fikk 3 plass etter 2 seire og 1 tap. Asbjørn fikk til slutt en 2 plass etter 3 seire og et overraskende tap for en gutt fra Sarpsborg. Sivert ble i denne vekta uplassert.I 50 kg var det 5 brytere der alle møtte alle, her var det Tobias som vant vekta foran Petter. Hans Martin gjorde også sine saker bra, der han vant alle sine 3 kamper.

Moss Atleklubb ble med disse resultatene den beste klubben med 27 poeng foran Kolbotn med 18 poeng.