Brytestevne National

Postet av Moss Atletklubb den 31. Jan 2010

Vi stilte i helgen på stevne hos National i Tindlundhallen. Det ble 3 gull, 3 sølv og 2 bronse.

F:K.Boulouri

Resultat               Bilder

Har dere fine bilder fra stevner-send de til oss så kan vi bruke de her på hjemmsiden.

Der det var påmeldt 155 brytere fra 14 klubber. Moss AK stilte med 11 lisens brytere og 10 knøtter / nybegynnere.

I Knøtte / nybegynner klassen så stilte Moss AK med følgende brytere: Amanda Bekk Johansen, Tyra Selena Been, Ine Othilie Been, Andrea Bekk Johansen, Jonas Olsen, Håvard Nilsen, Shurko Abakarov, Khizri Abakarov, Ruben Elias Been og Ramin Boulouri. Alle knøtte og nybegynnere fikk 2 og 3 kamper hver der alle fikk premie for sin innsats.

Av lisensbrytere så stilte vi med følgende brytere: Victoria Bekk Johansen Piker 15 48kg, Anders Sæves Gutt 12 33kg, David Zaipaev Gutt 12 37kg, Joacim Rolfsøen Gutt 12 37kg, Jørgen Cindahl Gutt 12 41kg, Marius Male Gutt 12 45kg, Asbjørn Utne Gutt 15 42kg, Sivert Utne Gutt 15 42kg, Petter Ekroll Gutt 15 47kg, Mathias Male Gutt 15 og Hans Martin Male i Gutt 15 59kg.

Victoria som veide seg inn i Piker 12 45 kg måtte gå opp i Piker 15 48 kg for og få kamp. I finalen møtte Victoria en jente fra Fredrikstad. Etter at de hadde vunnet hver sin omgang, var det Fredrikstad jenta som til slutt vant kampen.

Anders som er første års gutt 12 gjorde også en god figur, men tapte sine 2 kamper.

David viste også god bryting der han vant sine 3 kamper i puljen. Han var dermed klar for finalen, der han tapte knepent i 3 periode.

Jørgen hadde 4 andre i sin vekt der alle møtte alle. Jørgen viste igjen fin bryting og vant sitt andre stevne på rad.

Marius gjorde også sine saker bra, der han til slutt havnet på en fin tredje plass.

Asbjørn og Sivert havnet i samme pulje, der Asbjørn vant puljen og Sivert havnet på tredje plass i puljen. I finalen vant Asbjørn på fall over en gutt fra Skedsmo. Sivert fikk 6 plass etter å ha tapt sin siste kamp.

Petter og Mathias havnet i hver sin pulje, der også Petter vant sin pulje. Mathias fikk 3 plass i sin pulje etter 2 tap og en seier. I finalen så møtte Petter en gutt fra Skedsmo som han vant på fall i første periode. Mathias vant også sin kamp om femte og sjette plass. Hans Martin havnet på en fin andre plass etter to seire og ett tap.