Atlas Cup 2010

Postet av Moss Atletklubb den 2. Feb 2010

Det ble 4 gull, 1 sølv, 3 bronse og 1 fjerdeplass i årets Atlas Cup.

Vi stilte med brytere både lørdag og søndag i årets Atlas Cup som ble arrangert i Kongstenhallen. Det deltok brytere fra 5 nasjoner og med ca 190 brytere begge dager.

Foto V.U

Mathias, Asbjørn, Tobias og Hans Martin

Foto A.L

Tobias,Marius,Cecilie, David og Miriam.

Resultat lørdag   Resultat søndag                    Flere bilder

Atlas har lagt ut bilder og video. Se de HER

Moss Atletklubb stilte med 4 brytere lørdag og 6 brytere på søndag.På lørdag så stilte Asbjørn Utne i gutt 15 42kg,

Mathias Male gutt 15 47, Tobias Bekk Johansen i gutt 15 53kg og Hans Martin Male i gutt 15 59kg.

Asbjørn hadde 4 andre brytere i sin vekt, der alle møtte alle. Asbjørn viste nok en gang sikker og fin bryting der han vant alle sine 4 kamper.

Mathias hadde 4 andre brytere i sin pulje. Mathias har hatt en fin fremgang denne sesongen og fikk til slutt en andre plass i puljen etter 2 seire og ett tap. I bronse finalen møtte Mathias en Hviterusser. Mathias åpnet kampen knallbra og ledet kampen en liten stund, men Mathias ble til slutt lagt på fall i første runde. Mathias er en gutt som blir spennende og følge videre.

I Tobias sin vekt var det åtte brytere med 4 brytere i hver pulje. Tobias viste ingen og vant puljen sin på en overbevisende måte. I finalen så møtte Tobias en gutt fra Braat fra Kristiansund. Tobias vant her 2-1 i perioder, og en flott første plass til Tobias.

Hans Martin vant sin pulje etter 2 seire. I finalen så møtte også Hans Martin en gutt fra Braatt. Hans Martin tapte denne kampen med minst mulig margin med 2-1 i perioder.

På Søndag så stilte Moss Atletklubb med følgende brytere. Mathias Ikin gutt 12 33 kg, David Zaipaev gutt 12 33 kg, Marius Male gutt 12 41 kg, Cecilie Langseth piker 15 44 kg, Miriam Fiko piker 15 48 kg og Tobias Bekk Johansen ungdom 50 kg.

Mathias har ikke så mye erfaring ble til slutt uplassert etter 2 tap. David i samme vekt vant 2 kamper og tapte en kamp i sin pulje. I kampen om tredje plassen viste ikke David ingen respekt og vant kampen på fall i andre periode.

Marius hadde 4 andre brytere i sin vekt der alle møtte alle, Marius vant 2 kamper og tapte 2. Dermed en fin 3 plass til Marius.

Cecilie Langset hadde 3 andre brytere i sin vekt der alle møtte alle, Cecilie brøt sikkert og godt og vant alle sine 3 kamper på fall,

Miriam møtte i finalen en jente fra Fredrikstad. Miriam klarte å legge Fredrikstad jenta på fall i første periode.

Tobias ville prøve seg også i ungdom på søndag. Tobias brøt også kjempebra og havnet på en fin 3 plass i den 7 mann store vekta, etter kun og tapt over Pål Eirik Gundersen fra Atlas

Moss Atletklubb er kjempefornøyde med helgens innsats etter 4 gull, 1 sølv, 3 bronse og 1 fjerde plass med 10 stk brytere