Gôtaland Open 2010

Postet av Moss Atletklubb den 2. Feb 2010

I år stilte Østfold både gutte- og jentelag i dette tradisjonsrike lagstevnet.

Foto.V.Utne

Atlas har lagt ut endel bilder Se de HER

 

Stevnet er for brytere i alderen 10 - 17 år og spenner over vektene 32 - 85 kg for gutter og 32 - 65 for jenter. Pga. sykdom og andre forfall måtte det gjøres flere endringer i Østfolds lag de siste dagene før stevnet, og til slutt hadde vi utøvere i 9 av 12 vekter i gutteklassen og 8 av 10 for jentene.Moss AK stilte med 4 brytere. hedvig Dyhr petersen, Victoria Bekk Johansen, Cecilie Langseth og Asbjørn Utne

Motstandere i stevnet var Skåne og Västergötland. Jentenes første kamp var mot Skåne. Tross mye god innsats var det kun Hedvig som vant sin kamp, i 32 kg. I neste kamp, mot Västergötland gikk det noe bedre. Her ble det seier både til Sigrid Gleditsch (34 kg), Cecilie Langseth (Moss AK, 44 kg) og Grace J. Bullen (65 kg), men det var ikke nok til å unngå tap. Dermed ble det bronse til jentene våre. Gullet gikk til Skåne som også hadde klasseseieren i samtlige vekter!

Guttene møtte først Västergötland. Her ble det seire til Asbjørn Utne  (42 kg), Pål Eirik Gundersen (54 kg), Mats Erik Elverhøi (63 kg) og Andreas Bøhm (69 kg), men totalt 8-4 til motstanderen. Mot Skåne ble det 3-9 til våre gutter etter seire til Andreas Ringsrød (35 kg) og nok en gang til Mats og Andreas som dermed ble klassevinnere i sine vekter. Dermed fikk også gutta tredjeplass og også her ble det gull til Skåne.

Alle foto. V.Utne

Hedvig i blått

Victoria i blått

Asbjørn i rødt

Cecilie i blått
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline