Oslo Open 2010

Postet av Moss Atletklubb den 14. Feb 2010

Det ble 2 gull, 1 sølv, 2 bronse og en 4 plass til Moss AK i Oslo Open.

Foto V.Utne

Asbjørn og Cecilie

Det var 9 nasjoner og ca 180 innveide brytere, i årets Oslo Open.I dette stevne var det deltakere fra Gutt / pike 15 til senior.

Fra Moss Atletklubb så stilte vi med følgende brytere.Cecilie Langseth Piker 15 44kg, Miriam Fiko Piker 15 48kg, Asbjørn Utne Gutt 15 42kg, Petter Ekroll Gutt 15 47kg, Mathias Male i Gutt 15 47kg, Tobias Bekk Johansen i Gutt 15 53kg, Hans Martin Male Gutt 15 59kg

Etter 2 seire var Cecilie klar for finalen mot en jente fra Kristiansund, dette er en jente Cecilie tidligere har bryti jevnt med. Men i helgen var Cecilie i en klasse for seg og vant klart over Kristiansund jenta. Asbjørn kom også til finalen etter 3 klare seire. I finalen så møtte Asbjørn en gutt fra Sarpsborg. Asbjørn brøt her klokt og sikkert og vant begge omgangene lett. Dermed 2 første plasser til Moss AK.

Miriam brøt overraskende og bra, der hun vant 3 kamper og tapte 1 kamp. Dermed en fin andre plass til Miriam.

Petter, Tobias og Hans Martin fikk andre plass i sin pulje etter at de tapte knepent over gruppevinneren. Tobias og Hans Martin vant sine bronse finaler og Petter fikk fjerde plass.

Mathias ble til slutt uplassert etter 2 tap.

Moss Atletklubb ble overraskende beste klubb i Piker 15 med en første og en andre plass.

Nå venter det mye forberedelse og trening frem mot Landsmesterskapet for Gutt og Pike 12 , samt NM for Gutt og Pike 15 den 27 og 28 februar i Skedsmo. Vi har her store forhåpninger der vi sender hele 18 brytere.